For reaktivering af licenser, fornyelse af vedligeholdelsesaftaler, priser for akademiske licenser eller for at købe PTC Mathcad via indkøbsordrer kontakt os venligst på +45 8988 2510 eller info@mathcad.dk

PTC Mathcad

PTC Mathcad har siden 1986 været et verdensførende matematisk beregningsværktøj, og bruges derfor af flere end 2 mio. ingeniører og 2000 universiteter verden over.

Kort fortalt, er det et teknisk matematisk software der tillader brugerne at lave, analysere og dele deres vigtigste beregninger i et enkelt dokument. Live matematisk notation, enhedsintelligens, og kraftfuldt kalkulationsfærdighed i programmet tillader ingeniørerne og designteams, at fange og kommunikere deres kritiske design og ingeniørviden et enkelt sted.

Denne softwareløsning gør hvad regneark, word processing, præsentationssoftware og programmeringsapplikationer ikke kan! Først og fremmest, omdanner den beregninger via dets  kraftfulde beregningsfærdigheder til en letlæselig form. Derefter integrerer det disse live beregninger med plots, grafer, tekst og billeder til et enkelt, interaktivt og professionelt præsenteret dokument. Som resultat, giver det mulighed for at udforske, validere og verificere design, så vel som at kommunikere kritisk, teknisk information. Vigtigst af alt, behøver man ikke at være en ekspert for at læse og forstå Mathcad dokumenter.

Mathcad er en teknisk beregningssoftware til ingeniører, som driver innovation og giver betydningsfulde personlige og produktive fordele for produktudvikling samt ingeniørmæssige designprojekter. I modsætning til andre beregningsværktøjer og regneark, kan ingeniører designe og dokumentere ingeniørberegninger samtidig med omfattende matematisk funktionalitet, og dynamisk enhedsberegning.

Som opsummering, leverer PTC Mathcad store fordele med 3D grafisk afbildning, integration med Microsoft® Excel®, sammenfoldelige områder, symbolic (CAS) funktioner i et enkelt dokumentmiljø. Ydermere, giver denne softwareløsning med dets over 600 indbyggede matematiske funktioner mulighed for avanceret teknisk udforskning. Mathcad forbedrer processer, og giver mulighed for bedre samarbejde mellem individer eller teams. Det kan desuden nemt integreres med andre best-in-class PTC udviklede produkter som Creo® Parametric og Windchill®.

 

 

Læs mere om de nyeste features i PTC Mathcad Prime 7.0!

Systemkrav

  • Windows 10.
  • Disk Space: 2.1 GB (600 MB for PTC Mathcad med et sprog, 1.5 GB for midlertidig lagerplads under installation. Når installationsprocessen er færdig, bliver al midlertidig data fjernet.)
  • .NET Framework: 4.7.2 eller nyere version af .NET som Microsoft certificerer som erstatning for 4.7.2
  • Internet Browser  Microsoft Internet Explorer 6.0 eller nyere (Internet Explorer 7.0 eller nyere er anbefalet for fuld funktionalitet af Help systemet)
  • Network  TCP/IP, Ethernet Network Adapter
  • Microsoft-kompatibel mus eller lign.